Annick Broersma

Met een bachelor in Pedagogische Wetenschappen en een pre-master en master in Culturele Antropologie en Ontwikkelingsstudies – waarvoor zij beide Cum Laude afstudeerde – is Annick thuis in een breed scala aan sociale wetenschappen en studies. Annick is met name bedreven in het begeleiden van studenten die moeite hebben met het aanbrengen van structuur in hun scriptie, maar natuurlijk ook op andere aspecten. Hierbij geeft zij op een constructieve manier tips om jouw scriptie beter naar voren te brengen en een tekst tot leven te laten komen. Annick heeft ervaring met het opzetten en uitvoeren van kwantitatief en kwalitatief onderzoek in Nederland, Mexico en Zuid-Afrika en beheerst diverse onderzoeksmethoden en data-analyse software, zoals SPSS en Atlas.ti. Annick werkt met veel enthousiasme samen met studenten om drempels (zoals faalangst, scriptiestress, blokkeren tijdens het schrijven etc.) samen te overkomen. Ze kan studenten daarnaast begeleiden bij het schrijven van methodische hoofdstukken, coderen van data en het vinden van en correct refereren aan de literatuur. De opleidingen die Annick heeft begeleid lopen uiteen van pedagogiek, antropologie, sociologie, culturele studies/ cultuurmanagement tot opvoedingscoach.

Annick is flexibel in het maken van afspraken en kan studenten ook op locatie begeleiden. Annick begeleidt vanuit (de omgeving van) Amsterdam en kan studenten ook online begeleiden.

 

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 5.110 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.