Arjan van der Meijden

Arjan is afgestudeerd als cross cultureel psycholoog aan de Universiteit Utrecht. Sindsdien werkt hij als onderzoeker bij instituten van de Universiteit van Amsterdam, en adviesorganisaties binnen het beroepsonderwijs en arbeidsmarkt. Hij is momenteel, naast zijn werk als onderwijsonderzoeker, buitenpromovendus bij de Universiteit van Nijmegen. Arjan vindt het leuk om kennis te delen en te begeleiden bij het schrijven van je scriptie.

Arjan heeft ruime ervaring met de uitvoering en aansturing van allerlei vormen van sociaal wetenschappelijk onderzoek, meestal in opdracht van (semi) overheidsinstellingen in binnen- en buitenland. De terreinen waar Arjan vaak binnen werkt zijn maatschappelijk van aard zoals onderwijskunde, psychologie, sociologie, arbeidsmarkt en ‘leven lang leren’.

Arjan kan je helpen met elk facet van onderzoek doen en het schrijven van je scriptie. Hij kan je helpen met uiteenlopende vormen van kwalitatief -en kwantitatief onderzoek (SPSS). Welke onderzoeksvragen formuleer je, en waarom? Welke methoden kies je om deze vragen te onderzoeken, en hoe voer je dat uit? Hoe analyseer je de gevonden gegevens, en hoe rapporteer je dat in een scriptie? Hoe pak je zo’n heel project aan? Wat doe je als je door de bomen het bos niet meer ziet?

Arjan begeleidt vaak junioren of stagiaires tijdens hun onderzoek, en helpt ook docent-onderzoekers. Hij weet hoe lastig het soms is om de juiste richting te bepalen, om angsten en blokkades te overwinnen, om je taken goed te plannen en je tijd zo goed mogelijk te besteden.

Dus als je iemand zoekt die je vanuit een zeer gevarieerde praktijkervaring handvatten, methoden en ideeën aanreikt om jouw project goed te starten, eventueel vlot te trekken en te begeleiden, neem dan gerust contact op.

Arjan geeft scriptiebegeleiding vanuit Amsterdam en online (Skype/telefonisch).

Neem contact op met Arjan…

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 5.110 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.