Audrey Franssen

Scriptiebegeleidster Audrey Franssen

Audrey is afgestudeerd als bedrijfseconoom aan de Universiteit van Tilburg. Ze begeleidt en coacht inhoudelijk scripties op het gebied van economie en accountancy (accounting en control, o.a. ook via Nive Opleidingen, de Erasmus en andere opleiders), finance (and investment), real estate, financial service management maar ook andere richtingen zoals management en organisatiewetenschappen, bedrijfskunde, MBA, politie academie, sociologie, rechten, cultuur, geschiedenis (o.a. hulp bij discoursanalyse), criminologie, internationale betrekkingen, politiek, organisatiewetenschappen, vastgoed en makelaardij, ruimte en vastgoed en communicatie, van zowel HBO- als bachelor- en masterstudenten. Tevens coacht Audrey studenten bij het proces met faalangst, ADD/ ADHD en uitstelgedrag (ze heeft hierin veel ervaring en o.a. een faalangstreductietraining voor het begeleiden van studenten gevolgd).

Haar nieuwsgierigheid maakt dat veel onderwerpen haar boeien. Ze heeft een grote drive om zaken tot een resultaat te brengen en helpt jou om een duidelijke planning aan te houden. En met haar neiging tot vragen stellen die ze van nature heeft, kan ze snel tot de kern van het probleem doordringen. Audrey probeert goed helder te krijgen wat jij precies zoekt. Iemand om mee te sparren over het onderwerp? Of iemand die samen met jou de structuur zoekt in het verhaal en jou helpt bij het schrijven (een samenhangend en onderbouwende scriptie)? Voor scriptiebegeleiding maakt ze  gebruik van haar eigen ervaring met het schrijven van een scriptie alsook van haar ervaring met het coachen van stagiaires en afstudeerders in haar werk, en via Topscriptie! Audrey heeft inmiddels al vele studenten met verschillende onderwerpen succesvol bij hun scriptie begeleid.

Audrey werkt voor de scriptiebegeleiding op locatie (regio Breda/Tilburg/ Rotterdam), maar geeft ook online begeleiding en hulp via Teams/ Zoom/ Skype en/ of in het document zelf.

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.