Bastiaan Boh

Scriptiebegeleider Bastiaan Boh

Bastiaan beschikt als gepromoveerd onderzoeker over uitgebreide kennis omtrent de academische schrijfstijl, de structuur/ samenhang van scripties, helderheid van argumentatie en het analyseren en het interpreteren van data. Na een onderzoeksmaster cognitieve neurowetenschappen besloot hij te promoveren in de cognitieve psychologie. Na afronding van zijn promotietraject (Maastricht University) heeft hij besloten zijn expertise in werking te stellen als scriptiebegeleider van zowel hbo als wo bachelor- en masterstudenten. Bastiaan heeft tevens in verschillende vakgebieden in hoogwaardige internationale peer-reviewed journals gepubliceerd.

Bastiaan is een fijne en toegankelijke begeleider die studenten van verschillende studies (zowel hbo als ook wo) snel weer op het juiste pad kan zetten, zowel inhoudelijk als ook bij de motivatie en het verminderen van eventuele faalangst en andere problemen (zoals autisme, dyslexie en ADHD). Bastiaan begeleidt zowel sociale studies (waaronder studies op het gebied van social work, SPH, MWD, onderwijs, HRM, verpleegkunde, fysiotherapie, logopedie) als ook de wat meer medische studies zoals bijvoorbeeld verloskunde, ergotherapie, manuele therapie, osteopathie, klinische psychologie, farmakunde, geneeskunde en marketing/ business studies. Tevens begeleidt hij promovendi bij het schrijven van wetenschappelijke artikelen. Naast zijn onderzoek heeft hij met veel plezier onderwijs gegeven studenten succesvol begeleid bij het schrijven van hun scriptie/ dissertatie. Ook als je moeite hebt en wil leren academisch schrijven kan Bastiaan je goed helpen. Hij is vaardig in het redigeren en structureren van zowel Nederlandse als Engelse scripties. Tevens beschikt hij over vakinhoudelijke kennis omtrent onderzoek, methoden (incl. betrouwbaarheid en validiteit), SPSS, R en Matlab (en heeft hij tijdens zijn promotietraject intensief gewerkt met Qualtrics). Bovenal vindt Bastiaan het erg leuk om studenten te motiveren het onderste uit de kan te halen en je te helpen bij alle onderdelen van jouw scriptie!

Bastiaan begeleidt studenten bij hun scriptie in de regio Zuid-Limburg op locatie in Maastricht en middels online scriptiehulp.

 

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.