Bente Wepster

Scriptiebegeleidster Bente Wepster
Bente (1987) heeft expertises binnen de Zorgsector (o.a. Verpleegkunde en Geneeskunde) en sociale studies. Zo is Bente eerst gestart met een studie Bewegingswetenschappen aan de VU in Amsterdam, waarna ze Geneeskunde heeft gestudeerd (tot aan doctoraal). Vervolgens is Bente (cum laude) afgestudeerd als hbo Verpleegkunde aan de Hogeschool Rotterdam. Ze kan jou bij je scriptie op alle gebieden helpen; van inhoudelijk meedenken, tot de methoden en analyses. Bovendien begeleidt Bente als afstudeercoach en scriptiebegeleider veel studenten bij hun scriptie wanneer zij last hebben van uitstelgedrag / studieontwijkend gedrag (SOG), faalangst, depressie, perfectionisme en een burn-out, autisme, dyslexie, ADHD en andere mentale aandoeningen (zoals een eetstoornis en angststoornissen). Tevens is Bente goed bekend met ontwerpgericht onderzoek. Bente kan je goed motiveren en heeft een resultaatgerichte werkhouding, denkt actief met je mee en zorgt ervoor dat je met concrete adviezen weer snel verder kunt met je scriptie.
Bente begeleidt alle (hbo en wo) sociale studies waaronder bijvoorbeeld sociologie, geneeskunde, farmacie, MWD, SPH, fysiotherapie (o.a. via Thim van der Laan Hogeschool Fysiotherapie),  mondzorgkunde, verpleegkunde, tandheelkunde, ergotherapie, farmakunde, verpleegkundig specialist (MANP), Master Physician Assistant, verloskunde, radiologie en verwante sociale studies (ze is bijv bekend met allerlei modellen zoals ook Wensing en Grol). Ook kan ze je helpen bij het opzetten en analyseren van je (kwalitatief of kwantitatief) onderzoek en het uitvoeren van een CAT (Critically appraised Topic ). Bente biedt online scriptiebegeleiding aan en op locatie kun je bij Bente terecht in Groningen (en omgeving). Ze heeft ervaring met de meeste onderwijsinstellingen zoals de hogeschool Rotterdam, Hanze Hogeschool, VU Amsterdam, Hogeschool Utrecht (HU), Haagse Hogeschool maar ook met de NTI, NCOI en LOI.

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.