Berbe Sellmeijer

 

Berbe Sellmeijer heeft 2 masters afgerond aan de Universiteit van Amsterdam: Nederlands recht en Enterprise Risk Management & Verzekeringskunde. Ze heeft daarvoor nog een opleiding International Business en Management studies succesvol afgerond. Berbe begeleidt met veel enthousiasme studenten bij hun scriptie rechtsgeleerdheid, bedrijfskunde, communicatie, economie en gerelateerde studies bij verschillende onderwerpen (zowel hbo als ook wo).

 

Berbe vindt het leuk om studenten concreet te helpen en indien nodig te coachen. Ze biedt snel structuur aan maar heeft ook veel inhoudelijke kennis. Verder is Berbe als mentor van jouw scriptie goed beschikbaar en flexibel in het maken van afspraken. Naast het feit dat Berbe je op alle mogelijke manieren weer verder helpt, kan ze je ook gemotiveerd houden en je helpen met het op tijd afronden van jouw scriptie. Een goede scriptie is niet alleen inhoudelijk sterk, maar is ook logisch, heeft een goede structuur, verantwoording, diepgang en is taalkundig sterk. Berbe geeft haar scriptiebegeleiding vanuit Breukelen, maar helpt ook veel studenten via online scriptiebegeleiding.

 

 

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.