Caren Heijne

Scriptiebegeleidster Caren Heijne

Slaat de paniek toe omdat je niet weet waar je moet beginnen, of ben je het overzicht kwijt?

Caren helpt je graag bij het aanbrengen van structuur, het aanscherpen van jouw teksten, meedenken bij het formuleren van je hoofd- en deelvragen en bij het koppelen van de theorie aan jouw onderzoek. Daarnaast kan Caren ook jouw taalfouten corrigeren indien je dit wenst.

Caren is enthousiast, gepassioneerd en geïnteresseerd en weet dit op jou over te brengen, zodat je met een goed gevoel je scriptie kunt afronden. Caren heeft gewerkt als docent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (o.a. als docent Inleiding tot de rechtswetenschap en Mootcourt) waar zij veel studenten met scriptiestress en faalangst heeft begeleid. Ze heeft zelf haar master behaald in rechten (afstudeerrichting: strafrechtelijk) en criminologie gestudeerd, maar heeft aanvullend ook kennis opgedaan van sociologie, psychologie, criminaliteit en nog vele andere onderwerpen. Caren weet aan welke eisen een scriptie moet voldoen en ze neemt je stap voor stap mee in dit proces.

Je kunt bij Caren terecht voor online scriptiebegeleiding via Teams/ Zoom/ Skype, Facetime of via de e-mail. Wil je liever afspreken, dan kan dat ook, mits je in de buurt van Rotterdam woont.

 

Neem contact op met Caren…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.