Dick Hulzebos

Dick heeft bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam en de Nyenrode Business Universiteit (met een specialisatie in strategie, strategische marketing, business modellen en innovatie) afgerond. Dick begeleidt met veel plezier hbo en wo studenten bij hun volledige scriptie of delen hiervan (dit kan zowel een kwalitatief, kwantitatief en/of onderzoek zijn). Zijn unieke aanpak helpt bij het krijgen van inzicht en overzicht van jouw scriptie/ eindrapportage. Studenten die vastlopen, het niet meer zien zitten (weinig motivatie meer hebben) of last hebben van uitstelgedrag, dyslexie of dyscalculie zullen hier ongetwijfeld profijt van hebben. Dick is tevens door GfK gecertificeerd voor het geven van SPSS hulp. Zijn eigen thesis aan de Nyenrode Business Universiteit heeft hij met een 9 afgerond. In de regio Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere (Flevoland), Lelystad en online (Teams/ Zoom/ Skype en FaceTime) biedt Dick begeleiding voor een TopScriptie!

Dick werkt voor diverse grote (internationale) opdrachtgevers en verbindt theorie en praktijk met elkaar. Daarnaast neemt hij deel aan verschillende onderzoeken en werkt hij samen met diverse onderwijsinstellingen om scriptiebegeleiding te geven, zoals de Open Universiteit, HvA, HAN en Nyenrode. Bij de HvA maakt hij deel uit van de externe scriptiebeoordelaars en Dick weet als geen ander wat de kritische punten van een scriptie en graduation assignment zijn. De gebieden waarin Dick ervaring heeft zijn pure wetenschap, (technische) bedrijfskunde, business engineering, innovatie (management), strategie (alignment), marketing (communicatie en strategie), verandermanagement, transformatie (management), techniek, operationeel management, processen (management), workflows (management), business modellen en business ecosystemen binnen de sectoren en branches van automotive, (on)bemande luchtvaart, transport, telecom, IT, defensie, agrarische sector en multinationals.

Neem contact op met Dick…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.