Eda Biçer

Eda Biçer helpt je graag het beste uit jezelf te halen en vindt het belangrijk om haar manier van begeleiden aan te passen aan jouw behoeften. Zij weet daarnaast goed hoe een scriptie opgebouwd moet worden en helpt je graag bij vragen over de structuur van een scriptie, argumentatie en andere onderdelen. Eda heeft de master Fiscaal Recht behaald en heeft aanvullend juridische vakken voor het civiel effect gevolgd. Daarnaast was ze als docent verbonden aan het Accent Indirecte Belastingen (locatie Universiteit van Tilburg). Ze heeft daarnaast zichzelf gespecialiseerd als btw-specialist.

Zij heeft daar ervaring opgedaan in het begeleiden van scripties in de bachelor- en masterfase van zowel de sectie Economie, Accountancy als Rechten. Eda begeleidt verschillende specialisaties rechten, ze denkt graag met je mee en adviseert op alle vlakken.

 

Je kunt bij Eda terecht voor juridische scriptiehulp in Rotterdam of online.

 

Neem contact op met Eda…

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 5.110 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.