Eliane Schreuder

Eliane begeleidt met veel enthousiasme HBO en WO studenten van verschillende richtingen bij hun scriptie en onderzoek. Eliane heeft zelf uitgebreide kennis en ervaring, zo heeft zij -cum laude- haar master in Toegepaste Cognitieve Psychologie en een master in Bedrijfskunde (strategisch management) gehaald. Daarnaast heeft zij tijdens haar werk ook de Executive Master in Finance and Control (RC-opleiding) en een aanvullende studie HBO lichtontwerp afgerond.

Eliane heeft bij verschillende bedrijven gewerkt, met altijd de focus op advies en onderzoek doen (zoals ook een scriptie een onderzoek is natuurlijk!). Eliane helpt niet alleen studenten bij hun afstudeervoorstel en scriptie zelf (zoals bijvoorbeeld bij psychologie, bedrijfskunde en gerelateerde studies), maar ook bij het analyseren van data in SPSS. En heb jij last van motivatieproblemen? Eliane is topsporter (hockeyen) geweest en heeft meegedaan aan verschillende Europese- en  Wereld Kampioenschappen. Zij kan jou dus ook helpen bij het doorzetten en terugvinden van je motivatie. 

Wil je graag weer verder met je scriptie of loop je vast bij de analyses van je onderzoeksresultaten? Ik help je graag verder om jouw scriptie snel weer op de rails te zetten. Eliane kan jou begeleiden op locatie vanuit Rotterdam en uiteraard middels online hulp.

 

Neem contact op met Eliane…

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 3.150 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit