Erik de Klippelaar

Erik de Klippelaar is scriptieadviseur voor Topscriptie en heeft een achtergrond als bedrijfseconoom en registercontroller (beide van de Universiteit van Amsterdam). Studenten kiezen voor hem vanwege de ondersteuning bij het juist formuleren van probleemstelling en onderzoeksvragen, het combineren van theorie en praktijk en aandacht voor structuur, opbouw en schrijfstijl; en uiteraard om zijn enthousiasme. Zijn ervaringsgebieden zijn scriptiehulp bij o.a. alle bedrijfseconomische onderwerpen, planning & control, finance en investment, accountancy, accounting en control, riskmanagement, financial- en management accounting, corporate governance, administratieve organisatie en operations.

Al meer dan 25 jaar is hij werkzaam in verschillende financiële functies (controller, CFO) bij diverse nationale en internationale bedrijven. Deze ervaring gebruikt hij om vooral de vertaling van de theorie naar de praktische invulling van je scriptie te kunnen maken. Daarnaast heeft hij jarenlange ervaring als (deeltijd) docent voor het HBO en het WO in een keur aan financieel-economische en controllers-gerelateerde vakken, zoals bedrijfseconomie, accounting information systems, corporate governance en finance en riskmanagement. Erik geeft scriptiebegeleiding online of op locatie in de regio’s Utrecht, Nijmegen en Tiel.

 

Neem contact op met Erik…

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 3.150 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit