Eveline van Zeeland

Foto Eveline van Zeeland

Eveline van Zeeland is een zeer ervaren scriptiebegeleider en heeft menig student naar een succesvolle afronding van zijn of haar studie begeleid. Ze heeft als docent en onderzoeker voor meerdere universiteiten en hogescholen gewerkt (en heeft ook praktijkervaring in de strategische HR etc.) en is bijna gepromoveerd op het gebied van neuromarketing. De expertise van Eveline ligt, met een achtergrond in de economie, de lerarenopleiding en in de psychologie (o.a. organisatiepsychologie), vooral in het Business- en Social Science-domein. Eveline is enthousiast, positief kritisch, behulpzaam en gedreven. Ze is sterk in het aanbrengen van structuur, meedenken bij de inhoud, de methodologie, in het stukje ‘storytelling’ achter een onderzoek en in het creëren van een consistent verslag met een duidelijke kop en staart. Naast begeleiding bij de scriptie, kan ze je ook helpen bij studieopdrachten (bijvoorbeeld een reflectieverslag). Eveline heeft ervaring in de opzet en begeleiding van zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek, maar ook in ontwerponderzoek, neuro-onderzoek en onderzoek vanuit een multidisciplinaire insteek. Eveline kan je ook helpen indien je een beroepsproduct moet schrijven.

Eveline is tevens auteur van meerdere boeken (Basisboek Neuromarketing, het boek Marketing Design met Customer Journey Mapping), diverse wetenschappelijke papers en zij is columnist voor Innovation Origins.

Eveline begeleidt vanuit Tilburg (en omgeving) en online.

 

Neem contact op met Eveline…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.