Frans Bouman

Scriptiebegeleider Frans heeft een achtergrond en ervaring in Human resource management, Marketing communicatie, Management, Strategie process & ontwikkeling en sociaal-maatschappelijke studies. Frans begeleidt studenten van uiteenlopende opleidingen, waaronder commerciële economie, communicatie, SBRM (Ondernemerschap en Retail Management), HRM (bijv. werkstress, ziekteverzuim, duurzame inzetbaarheid en employer branding), marketing (strategisch marketingplan en andere onderwerpen), bedrijfskunde, international business and languages (IBL), SPH, MWD en soortgelijke opleidingen.

Mijn ambitie is om mijn kennis en ervaring als manager, adviseur organisatie & strategieontwikkeling, docent en management coach door te geven aan mensen die het verschil durven maken. Studenten begeleiden in succesvol afstuderen met een scriptie om trots op te zijn is een van de vormen waarin ik die ambitie realiseer. Met concrete en praktische feedback help ik je naar het gewenste niveau om de scriptie met een goed resultaat af te ronden. Ik ben enthousiast, betrokken, direct en duidelijk. Studenten waarderen mijn enthousiasme, en merken mijn betrokkenheid op, voor elk vraagstuk wat zij inbrengen. Kennis delen en mensen verder helpen is voor mij een kernwaarde.

Je kunt bij Frans terecht voor scriptiebegeleiding in Amersfoort en online.

 

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 5.110 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.