Georges de Boeck

Georges is een econoom die cum laude is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Na zijn studie heeft hij 2 jaar gewerkt als macro econoom bij de onderzoeksafdeling van de Rabobank (RaboResearch), met als specialisatie Nederlandse sectoren, internationale handel en cryptovaluta. Georges begeleidt met veel plezier studenten bij hun scriptie, van uiteenlopende studies in deze richtingen maar ook bijvoorbeeld accountancy. Hij heeft veel ervaring o.a. met het opzetten van uiteenlopende onderzoeken en het schrijven van academische stukken en artikelen.

Naast zijn werk heeft hij zich verder verdiept in gedragseconomie en experimentele economie. Georges ontwerpt experimenten om klantgedrag te observeren, hij bedenkt nieuwe manieren om klantfeedback op te halen en interviewt klanten om hun feedback mee te kunnen nemen in de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten.

Ik vind het dan ook belangrijk om eerst samen een duidelijk kader te schetsen, zodat er een blauwdruk komt te liggen voor de scriptie. Als het mogelijk is ontvang ik graag stukken voorafgaand aan afspraken, zodat ik feedback kan geven (structuur en/of inhoud) en we samen mijn feedback kunnen bespreken. Op die manier kan ik alles toelichten en weet je later ook precies wat ik bedoel met mijn opmerkingen. Ik beschouw dit als de meest effectieve manier van scripties begeleiden. 

Ik heb zowel ervaring met Stata als SPSS en heb ik gewerkt met Python en R.

Georges begeleidt vanuit Tilburg en Utrecht.

Neem contact op met Georges…

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 5.110 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.