Jacobine van den Dolder

Jacobine van den Dolder (1982) is advocaat en partner bij Van den Dolder Advocatuur in Oud-Beijerland. Voordat zij haar eigen advocatenkantoor startte, is zij als advocaat en curator werkzaam geweest bij verschillende vooraanstaande advocatenkantoren in Rotterdam en Den Haag. Daarnaast heeft zij circa 15 jaar in het notariaat en bij een bank (bijzonder beheer) gewerkt. Jacobine is goed thuis in het faillissementsrecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht en sportrecht. In het bijzonder houdt zij zich bezig met het begeleiden van bedrijven in zwaar weer. Jacobine is cum laude afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit, master Ondernemingsrecht. Daarvoor heeft zij de HEAO opleiding Management, Economie en Recht afgerond.

Jacobine heeft zelf een groot aantal jaren in deeltijd naast een drukke baan gestudeerd dus zij kan jou bij je scriptie ook helpen met een goede planning, resultaatgericht werken en efficiƫnt structureren van data. Jacobine begeleid studenten van WO en HBO rechten studies waarvan het onderwerp van de scriptie ligt binnen haar expertise. Jacobine denkt actief met je mee en zorgt ervoor dat je met concrete en praktische adviezen weer snel verder kunt met je scriptie.

 

Neem contact op met Jacobine…

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 5.110 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.