Jan-Willem Dorresteijn

Jan Willem is een zeer ervaren en flexibele scriptiebegeleider met een concrete aanpak, hij begeleidt voornamelijk Pva’s en scripties op de volgende gebieden: rechten, bedrijfseconomie, bedrijfskunde en bestuurskunde. Jan Willem begeleidt daarnaast ook bij andere onderwerpen en studies, afhankelijk van de hulpvraag. De onderwerpen die Jan Willem begeleidt liggen in de vakgebieden Office Management, Rechten, Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Organisatiekunde, (Change) management, Sociale wetenschappen, Human Resource Management (HR) en Onderwijskunde. Jan Willem heeft studenten van de meeste onderwijsinstellingen begeleid, waaronder de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Inholland, Hogeschool Novi en onderwijs op afstand (NCOI, LOI etc.). Jan Willem begeleidt daarnaast ook in Ede, Wageningen, Apeldoorn en Nijmegen, voor studenten van verschillende hogescholen.

Zijn werkwijze en aanpak bij scriptiebegeleider is concreet en heel doelgericht: Jan Willem vindt het prettig om continu verbetersuggesties en voorbeelden te geven en tevens mee te denken over de verdere invulling van de inhoud, de structuur, het (academisch en zakelijk) schrijven en de vertaling van de theorie naar de praktijk.

Neem contact op met Jan Willem…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.