Janneke Sikkema

Scriptiebegeleidster Janneke Sikkema

Janneke heeft eerst Technische Planologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na het afronden van deze studie heeft ze bij een sociaal wetenschappelijk onderzoeksbureau gewerkt en vervolgens zes jaar als adviseur bij een adviesbureau. Tijdens haar werk als planoloog heeft Janneke Pedagogiek gestudeerd en de overstap naar het onderwijs gemaakt. Ze heeft twee jaar bij de Hanze Hogeschool gewerkt als scriptiebegeleider en Janneke werkt nu als scriptiebegeleider en tevens als studentbegeleider. Janneke is een allround scriptiebegeleider in Groningen en kan je o.a. helpen bij de volgende studies: vastgoed en makelaardij, planologie, facility management, business studies, sociale geografie, sociologie, (ortho)pedagogiek, onderwijskunde, SPH, SJD, HRM en Pabo.

”Met name het aanbrengen van structuur en focus met een duidelijke argumentatie en onderbouwing ligt mij goed en vind ik leuk om te doen. Het geeft mij voldoening een student weer op weg te helpen middels praktische begeleiding en het geven van concrete feedback, waardoor je ook echt weer vooruit kunt met je scriptie!”

Je kunt bij Janneke terecht voor scriptiebegeleiding in Groningen en online.

Neem contact op met Janneke…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.