Jorrit Mulder

Jorrit is cum laude afgestudeerd met een master in politicologie en heeft een bachelor in muziekwetenschappen. Jorrit is jarenlang scriptiebegeleider en heeft inmiddels al veel ervaring opgedaan zowel als scriptiebegeleider als ook studiebegeleider van verschillende studies. Tevens is Jorrit onderzoeker geweest voor bedrijven en universiteiten, zoals bijvoorbeeld de Open Universiteit Nederland, University of London en New York University. Daarnaast is Jorrit consultant geweest voor de World Economic Forum (meegewerkt aan het Partnerships for Education programma). Ook heeft hij werkervaring opgedaan als West-Afrika analist (Carter Center te Atlanta).

Jorrit heeft de afgelopen jaren al vele studenten (meer dan 600) geholpen met hun scriptie en studie op het gebied van de culturele, business en sociale wetenschappen, zoals bijvoorbeeld bij de studies (commerciële) economie, rechten, IBMS, bedrijfskunde, sociologie, psychologie, pedagogiek, gezondheidswetenschappen, toegepaste psychologie, SJD, beleid, bestuur en management en culturele wetenschappen en is hij o.a. bekend me design thinking. Daarnaast kan Jorrit studenten met uiteenlopende (mentale) problemen en faalangst/ perfectionisme of dyslexie helpen om toch verder te komen met hun scriptie. Hij begeleidt zowel WO als HBO studenten op locatie in Amsterdam en/ of online.

 

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 5.110 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.