Juliën Wijers

Juliën Wijers (1991) heeft de master Epidemiology aan de universiteit van Maastricht in 2015 afgerond (geregistreerd epidemioloog A). Hij promoveert in september van 2020. Tijdens zijn promotieonderzoek heeft hij epidemiologisch onderzoek gedaan naar seksueel overdraagbare aandoeningen zoals chlamydia en gonorroe. Door zijn promotie onderzoek heeft hij ruime ervaring in het academisch schrijven en structureren van wetenschappelijke artikelen. Daarnaast heeft hij wetenschappelijke artikelen gepubliceerd in hoog aangeschreven internationale peer-reviewed tijdschriften. Hij heeft gedegen kennis van epidemiologische onderzoeksmethoden en statistiek zoals diverse regressiemodellen en andere analyses in SPSS.

Juliën zijn doorzettingsvermogen en motivatie wil hij graag overbrengen op gemotiveerde studenten om alles uit zijn of haar studie te halen! Hij helpt je graag bij jouw scriptie van A tot Z; van probleemanalyse tot conclusie, discussie en verdediging.

 

Neem contact op met Juliën…

 

 

 

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 5.110 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.