Laura de Tombe

Laura is een enthousiaste scriptiebegeleidster en heeft een achtergrond in bedrijfskunde (cum laude afgerond). Ze begeleidt via Topscriptie studenten bij het gehele proces, op de inhoud of wanneer je ergens op vastloopt. Laura heeft ervaring opgedaan bij de Technische Universiteit Delft en bij het Rotterdam School of Management Mentor Me programma met het concreet meedenken en ondersteunen bij studieproblemen, afstudeerbegeleiding en loopbaankeuzes. Laura is ook erg goed in het helpen van studenten met blokkades, faalangst of leer- en studieproblemen. Ze heeft daar goede tips voor, bijvoorbeeld over de indeling, structuur en samenhang waardoor je vrij snel weer in beweging komt. Laura begeleidt bij business studies (hbo en wo), maar ook andere opleidingen zoals data science business and governance.

Andere studenten zeggen over haar: ‘Laura stelt de juiste vragen, luistert naar de antwoorden en komt met goede ideeën. Ze helpt meedenken en begeleidt je stap voor stap in het proces om te komen tot het afronden van je scriptie.’  

Laura biedt online scriptiebegeleiding aan en op locatie kun je bij Laura terecht in Rotterdam (en omgeving).

 

Neem contact op met Laura…

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 5.110 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.