Liesbeth Koolmees-Bredemeijer

Liesbeth heeft de opleiding Psychologie afgerond aan de Universiteit van Utrecht (en daarnaast deels communicatie). Ze vond het een geweldige opleiding en het vak Psychologie erg interessant en uitdagend. Het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek en het schrijven van onderzoeksverslagen ging haar ook goed af. Haar grootste uitdaging was (en is) om geduld te hebben tijdens de voorbereidende fase. Het liefst begint ze z.s.m. met rekenen en analyseren om te zien wat de resultaten zijn. Maar een goede voorbereiding is het halve werk zeggen ze niet voor niets en voor een degelijk onderzoek enorm belangrijk.

Na het afronden van haar studie heeft zij een aantal periodes les gegeven op de Universiteit Utrecht. Verder is zij werkzaam geweest in de GGZ en bij een Arbodienst. Ze bezit dus zowel praktijk ervaring als ervaring met onderzoek en onderwijs. Hierdoor ook ervaring met verschillende  (psychische of lichamelijke) problematiek en hoe deze je functioneren, werk en studeren beïnvloeden. Ze kan daardoor goed meedenken en helpen bij wat je kan doen om hier goed mee om te gaan en deze invloed te verminderen zodat je toch tot goede resultaten te komen. Uitgangspunt is: Wat heb jij ervoor nodig om je werk zo te kunnen als je wilt?

Als scriptiebegeleider help ik je om weer hoop te zien, de moed erin te houden en te vertrouwen op een goed eindresultaat. Daarnaast om samen met jou overzicht creëren in de chaos, zoals het voor jou wellicht voelt tijdens je afstuderen. Ook help ik je om jou zelf te laten ontdekken wat je nu precies wilt weten en onderzoeken en hoe je dit aanpakt.  Dat je inziet dat je de vaardigheden hebt die om dit te kunnen doen en ik geef je de nodige ondersteuning om ze zo in te zetten dat je een goed eindresultaat behaald.

Ook geef ik je praktische en inhoudelijke hulp met je scriptie. Door samen te kijken naar de juiste opzet voor je scriptie: Wat is de juiste structuur? Wat bespreek je waar en wat bespreek je niet? Hoe hou je de focus ook tijdens het schrijven. Waar ga je naar toe werken?

De begeleiding zorgt er voor dat jij uiteindelijk niet alleen maar afstudeert en de eindstreep haalt, maar ook een mooie scriptie inlevert waar je zelf trots op bent. En dat je ontdekt hebt wat je allemaal wel niet in je mars hebt en zo voldoende zelfvertrouwen hebt voor de volgende stap in je carrière.  

 

Neem contact op met Liesbeth…

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 5.110 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.