Maren Vos

Maren is gepromoveerd aan de Technische Universiteit (TU) in Eindhoven. Daarnaast heeft zij aan de VU in Amsterdam haar bachelor en master (cum laude) in de communicatiewetenschappen afgerond. Maren begeleidt dan ook met veel plezier studenten van verschillende opleidingen, waaronder communicatie (digitalisering), (technische) bedrijfskunde, marketing en gerelateerde opleidingen. Tevens heeft zij veel ervaring als onderzoeker van zowel kwalitatief onderzoek als ook kwantitatief onderzoek. Ze kan je helpen bij jouw data-analyses in SPSS, AMOS, MPlus, R en Python.

Maren vindt het belangrijk dat scriptiebegeleiding op iedere student persoonlijk wordt afgestemd, afhankelijk van wat de behoefte is. Ook probeert zij altijd actieve begeleiding te geven en zo met de student samen te werken dat diegene daar zelf ook van leert. Maren geeft begeleiding aan studenten bij hun scriptie vanuit Utrecht en is uiteraard ook altijd online beschikbaar (via Skype, telefonisch, in het document zelf).

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 3.150 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit