Marit Blank

Marit is een ervaren scriptiebegeleider met een passie voor onderzoek en onderwijs. Zij is cum laude afgestudeerd voor de master Beleid, Communicatie en Organisatie met een specialisatie in communicatie & identiteit. Daarnaast heeft zij de lerarenopleiding geschiedenis afgerond. Na haar studies heeft ze als docent en scriptiebegeleider op de afdeling bestuurs- en organisatiewetenschappen van de Vrije Universiteit in Amsterdam gewerkt en heeft daar veel bachelor- en masterstudenten geholpen bij hun afstudeeronderzoek.

 

Marit begeleidt studenten op het gebied van onderwijs, business en sociale wetenschappen. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld management in het onderwijs, beleid, strategie, bestuur, diversiteit en communicatie in organisaties. Zij is sterk in het aanbrengen van een structuur en een rode draad en biedt studenten hulp bij o.a. academisch schrijven, het opzetten van een theoretisch kader en methode en het analyseren van resultaten (SPSS). Door middel van concrete adviezen en positieve feedback helpt zij studenten om tot een Topscriptie te komen.

 

Marit geeft scriptiebegeleiding vanuit Amsterdam en online (Skype/telefonisch).

 

Neem contact op met Marit…

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 5.110 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.