Marlies Oosters

 

Scriptiebegeleider Marlies is afgestudeerd in (Technische) Bedrijfskunde en is onder andere gespecialiseerd in (commerciële) economie en marketing(communicatie). Ook heeft Marlies veel relevante praktijkervaring opgedaan en is jaren werkzaam geweest als Internationaal Accountmanager. Inmiddels heeft Marlies al vele hbo en universitaire studenten succesvol bij hun scriptie geholpen. Zij is daarnaast in het verleden als student- en scriptiebegeleider een tijdlang verbonden (geweest) aan een hogeschool. Marlies kan je helpen bij het controleren van jouw scriptie en Pva op de rode draad, het opzetten van de juiste structuur, inhoud en academisch schrijven. Marlies begeleidt onderwerpen op het gebied van communicatie, CRM, marktonderzoek, social media gebruik, logistiek en dienstverlening, proces verbetering of verandermanagement.

Marlies begeleidt studenten van verschillende opleidingen bij hun scriptie en doet dit met veel passie en enthousiasme. Kenmerkend voor haar manier van begeleiding is het bieden van een duidelijke structuur  en het “out of the box” denken. Doormiddel van snelle terugkoppeling ontstaat een slagvaardige manier van werken. Studenten waarderen haar geduld, bruikbare en snelle feedback. “Mijn doel is studenten te coachen en begeleiden, zodat zij een Topscriptie kunnen afleveren die van waarde is voor de opdrachtgever en taalkundig perfect in elkaar zit. Dit kan zijn op elk gebied, maar vooral op het gebied van HRM, Bedrijfseconomie, Facility Management, Media, Technische Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Media en Entertainment Management (MEM) , Werktuigbouwkunde, Small Business en Retail Management (SBRM) en Communicatie. Als studenten enthousiast aangeven dat zij na mijn eerste advies en concrete aanwijzingen weer op weg zijn geholpen, is dat voor mij enorm motiverend.”

Marlies geeft scriptiebegeleiding in Alkmaar en online.

Neem contact op met Marlies…

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 5.110 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.