Maud Bloemberg

Maud heeft een studie sociologie afgerond (specialisatie: beleidssociologie) en aangevuld met verschillende andere disciplines, waaronder: beleidswetenschappen, organisatiewetenschappen, bestuurskunde. Maud heeft hierdoor kennis van diverse maatschappelijke problemen en hun beleidsmatige oplossingen. Ze begeleidt studenten van veel verschillende richtingen, van sociale studies, European Studies, onderwijs, lerarenopleiding, HRM, SBRM, marketing, bestuurskunde, organisatiewetenschappen, bedrijfskunde, Facility management, management en (commerciële) economie, gezondheidsstudies, Global Business en Sustainability, office management, voeding en diëtiek en integrale veiligheid. Daarnaast loopt haar kennis en ervaring uiteen van organisaties en maatschappelijke onderwerpen, tot het analyseren en meten van beleidseffecten en marketingvraagstukken. Tevens heeft zij het afgelopen jaar als entrepreneur vanuit een eigen onderneming veel studenten bij hun scriptie geholpen met onderzoek naar de transitie van de samenleving, duurzame inzetbaarheid en de nieuwe deeleconomie. Ook is Maud bekend met het begeleiden van studenten die afstandsonderwijs volgen, zoals de NHBO, NCOI, Scheidegger, NHA, NTI en LOI.

Maud kan scriptiebegeleiding bieden bij het schrijven van zowel hbo als wo scripties over verschillende onderwerpen die raakvlakken hebben met: sociologie, economie, bestuurskunde, beleidswetenschappen, de transitie van de samenleving, entrepreneurship etc.

Naast haar werkzaamheden als scriptiebegeleider werkt Maud als lichaamsgericht coach, waardoor zij veel ervaring heeft met ook de emotionele of mentale problemen waar je tegenaan kunt lopen bij het schrijven van jouw scriptie of andere studieopdracht. Zij heeft veel ervaring met onzekerheid, faalangst, perfectionisme en uitstelgedrag. Maud is thuis in de wereld van mindfulness en heeft diverse lichaamsgerichte oefeningen in huis om jou ook hierbij te ondersteunen.

Maud geeft naast scriptiebegeleiding dan ook studiecoaching. Tevens is Maud goed bekend met het plannen en motiveren, kwalitatief onderzoek, ze kan jou begeleiden bij de start van jouw scriptie, het schrijven, het literatuuronderzoek, het praktijkonderzoek, de conclusies, aanbevelingen, discussie en verdediging.

Ik help jou graag om op een ontspannen manier jouw diploma snel in ontvangst te kunnen nemen! Ik laat je graag zien dat dat mogelijk is.

Maud kan jou bij je scriptie online helpen of op locatie in Arnhem.

Neem contact op met Maud…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.