Melanie O’Neill – van der Lem

foto scriptiebegeleidster Melanie

Melanie heeft een brede academische achtergrond. Voor haar bachelor studeerde ze Social and Political Sciences – waar ook antropologie en psychologie onder vallen – aan de Universiteit van Cambridge. Daarna specialiseerde ze zich in politicologie tijdens haar master aan de Universiteit van Leiden. Beide studies rondde ze cum laude af. Haar huidige promotieonderzoek aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde (UvA) betekent dat Melanie scripties uit verscheidene disciplines kan begeleiden in zowel Engels als Nederlands. Ze kan je daarnaast helpen bij het gehele traject van je scriptie. Hierbij kun je denken aan: het aanscherpen van de onderzoeksvraag, het ontwikkelen van een onderzoeksopzet, het structureren van hoofdstukken, het begeleiden bij coderen van kwalitatief onderzoek (en Atlas.ti), of het gezamenlijk ontwikkelen van een scherpe schrijfstijl.

Naast inhoudelijke kennis heeft Melanie als docent – en met name mentor – aan de UvA veel ervaring opgedaan met studenten die extra uitdagingen tegenkomen tijdens hun studie vanwege faalangst, ADHD of autisme. Door een goede planning en kleine stapjes kan ze je vooruithelpen met je scriptie, ook als je denkt dat je echt vast zit!

Melanie is flexibel en is zowel overdag als in de avonduren beschikbaar. Ze geeft scriptiebegeleiding in Den Haag en kan studenten ook online begeleiden.

Neem contact op met Melanie…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.