Monique van Osch

Monique is afgestudeerd aan de faculteit rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden. Ze heeft zichzelf daarna ook verder gespecialiseerd in de richting HR. Monique heeft al veel studenten begeleid en daarnaast ook veel werkervaring opgedaan bij een groot aantal bedrijven en overheidsinstellingen op het gebied van arbeids-, sociaal zekerheids- en ondernemingsrecht, hrm en bedrijfskunde. Hierdoor is Monique tevens goed bekend met overnames, reorganisaties, fusies en cultuurveranderingen.

Monique heeft inmiddels al tientallen studenten begeleid van de Hanzehogeschool, NCOI, NHL Stenden en vele andere onderwijsinstellingen. Zij is gespecialiseerd in met name hrm, bedrijfskunde/mer en rechten. 

Ik vind het geweldig om met de student samen te werken en op zo’n manier te ondersteunen bij de scriptie dat zij uiteindelijk ook hun diploma halen, daar ga ik altijd voor! Uit de evaluaties van studenten is gebleken dat ze mijn werkwijze concreet en heel betrokken vinden, daarnaast ben ik inhoudelijk sterk, helder en recht door zee. Ik kom snel tot de kern van het onderwerp waardoor ik je ook goed kan helpen om tot de juiste structuur te komen en een heldere argumentatie (dit zijn toch de aspecten waar de beoordelaars op letten). 

Neem contact op met Monique…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.