Nima Madjzubi

Nima is een ervaren scriptiebegeleider, voor studenten die graag scriptiebegeleiding willen hebben bij het onderzoeksvoorstel, het schrijfproces, methodologie en analyse van resultaten. Hij begeleidt ook graag bij het gehele scriptieproces. Nima is cum laude afgestudeerd in cognitieve neuropsychologie en heeft vervolgens zijn MSc in Cognitive Artificial Intelligence gehaald. Nima specialiseert zich nu aanvullend met nog een master in Science and Technology Studies: Economies, Governance, Life aan de Goethe Universit├Ąt Frankfurt. Naast scriptiebegeleider is Nima ook werkzaam als schrijver en onderzoeker en is hij in het verleden aan een promotietraject begonnen in sociale en economische geografie. Hij heeft hbo en wo studenten begeleid in geografie, economie, literatuur (o.a. content analyse), filosofie, fysiotherapie, verpleegkunde, master advanced nursing practice (MANP), sph, mwd, psychologie, sociale studies en bij kwalitatief en kwantitatief sociaalwetenschappelijk onderzoek. Hij helpt momenteel studenten bij hun scriptie, zowel hbo als ook universitair en bij verschillende studies. Tevens kan Nima jou helpen bij SPSS analyses en het begrijpen van jouw data.

Nima heeft een prettige en rustige werkwijze, waarbij er snel duidelijkheid ontstaat voor de student. Hij luistert goed, geeft grip op het probleem en helpt het scriptieproces structureren. Hij haalt er voldoening uit om jouw passie aan te spreken, duidelijkheid en richting te geven en uiteraard al jouw vragen over je scriptie of onderzoek te beantwoorden!

 

Nima geeft scriptiehulp op locatie in Rotterdam en daarnaast online scriptiehulp.

 

Neem contact op met Nima…

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 5.110 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.