Oskar Bronsgeest

afbeelding van scriptiebegeleider Oskar

Oskar heeft een BSc in automotive engineering (HTS-Autotechniek) en een Msc in bedrijfskunde (Universiteit Nyenrode). Hij werkt aan de VU als PhD-onderzoeker aan de afronding van zijn proefschrift met als onderwerp de rol van medewerker participatie in organisatieverandering.

 

Tevens is hij docent aan de VU alwaar hij in de Bachelor Bedrijfskunde de vakken academische vaardigheden en organisatietheorie geeft. Binnen de Master Bedrijfskunde is hij kerndocent OD&C (organisatieverandering). Ook begeleidt hij jaarlijks studenten bij het schrijven van hun scriptie (BSc en MSc). Oskar is lid van het VU Center for Consulting and Professional Service Firms. Daarnaast is Oskar als docent verbonden aan Universiteit Nyenrode waar hij toekomstige accountants door een bedrijfskundige bril naar organisaties leert laten kijken (BSc en premaster).

 

Oskar heeft ruim twintig jaar in de automobielbranche gewerkt als adviseur en ondernemer. Hij was eigenaar/partner van een organisatieadviesbureau, een callcenter, een auditbureau en COO van een dealerorganisatie. De carrière switch naar wetenschap en onderwijs kende een dubbel doel: persoonlijke (wetenschappelijke) ontwikkeling én het overbrengen van kennis en ervaring aan nieuwe generaties. Het advieswerk staat daardoor nu op een iets lager pitje. Het begeleiden van studenten geeft Oskar voldoening als hun zoektocht en werk uiteindelijk leidt tot een mooi resultaat, zowel qua cijfer als qua leereffect en ontwikkeling. Daar draagt hij graag aan bij. Ook daagt Oskar jou uit om “expert” te worden in het onderwerp dat je onderzoekt!

 

Door studenten wordt hij omschreven als inspirerend, duidelijk en motiverend, en als iemand die helpt structuur aan te brengen in het -soms complexe- proces van afstuderen. Sinds jaar en dag gebruikt Oskar de uitspraak: “Wel zelf, niet alleen”. Dit geldt in optima forma voor scriptie-studenten. De expertise van Oskar betreft bedrijfskunde (en aanverwante onderwerpen), management & organisatie, consultancy, de automotive branche en kwalitatief onderzoek.  Hij werkt vanuit Roermond (L) en online.

 

Neem contact op met Oskar…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.