Paul Metzemakers

foto van scriptiebegeleider Paul Metzemakers

Paul is algemeen econoom met ruime ervaring als onderzoeker, beleidsadviseur en redacteur. Hij behaalde zijn bul aan de Universiteit van Amsterdam met een 9 voor zijn scriptie over banken. Tevens heeft hij een propedeuse communicatie wetenschappen. Paul heeft een passie voor schrijven over economische onderwerpen op verschillende niveaus (bijv. fiscale economie), van wetenschappelijke tot populaire teksten. Als redacteur is hij gewend om uiteenlopende teksten – van studenten tot hoogleraren – te structuren en voor de lezer toegankelijk te maken. Met hetzelfde enthousiasme benadert hij de scriptiebegeleiding (WO en hbo).

“Ik begeleid je graag bij alle fasen van je scriptie, van kritische sparring-partner bij het opstellen van je onderzoeksplan, via het stellen van (tussen)doelen tot redactionele suggesties in de eindfase, zowel voor als na het commentaar van je beoordelaar. Centraal staat waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Sommige studenten moeten iets worden afgeremd en moeten hun ideeën meer focussen. Anderen moeten juist het vertrouwen krijgen dat hun ideeën en de keuzes die ze maken ‘goed genoeg’ zijn”.

Paul is een generalist die steeds weer enthousiast wordt van nieuwe onderwerpen. Zijn vakinhoudelijke expertise is macro-economie en financiële markten, maar ook andere sociale wetenschappen hebben zijn interesse.

Scriptiebegeleiding van Paul is mogelijk op locatie in Amsterdam en online via Skype, telefonisch of in het document.

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.