Prisca van der Mullen

Prisca van der Mullen heeft Psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg (specialisatie master Forensische psychologie, scriptie afgerond met een 8). Tijdens haar studie heeft zij verschillende stages en bijbanen gehad binnen het onderzoek. Hierdoor heeft zij veel ervaring met verschillende onderzoeksdisciplines binnen de psychologie. Voordat Prisca naar de Universiteit ging begon zij op het HBO (Toegepaste Psychologie), waar zij bekend is geraakt met de meer praktijkgerichte aanpak van het HBO. Na haar studie heeft zij een uitgebreid kwalitatief en praktijkgericht onderzoek gedaan naar de uitvoering en effect van een re-integratieproject van jonge draaideurcriminelen.

Prisca weet veel over academisch schrijven, analytisch en gestructureerd te werk gaan (incl. het conceptueel model), en werken met SPSS (statistiek). Bovenal vindt ze een simpele, luchtige benadering belangrijk:

“Het is denk ik heel belangrijk dat je je afstudeeronderzoek op een simpele manier bekijkt. Vergeet even alle ingewikkeld klinkende termen, en bedenk in jip-en-janneketaal wat je wilt doen en hoe je dat gaat bereiken. Veel studenten kijken zo op tegen onderzoek doen dat ze het te groot maken en daardoor blokkeren. Als je het in kleine simpele stukjes hakt, en deze stukjes één voor één aanpakt, dan blijkt uiteindelijk dat het helemaal niet zo veel of zo moeilijk is als dat je vantevoren dacht.”

Naast onderzoeksvaardigheden is Prisca als psychologe ook goed bekend met studenten met een functiebeperking en studieproblemen zoals perfectionisme, AD(H)D, dyslexie, concentratieproblemen, autisme, uitstelgedrag, stress, faalangst of een andere handicap. Ze geeft naast scriptiehulp ook studiecoaching voor studenten die tijdens hun studie vastlopen. Ze helpt graag mensen die zijn vastgelopen weer terug op weg. Ze vindt het belangrijk dat iedereen de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft. Uit eigen ervaring weet ze dat studenten vaak meer begeleiding of ‘stok achter de deur’ nodig hebben dan dat ze vanuit de opleiding krijgen.

Binnen de psychologie heeft Prisca ervaring met sociaal psychologisch-, cross-cultureel-, cognitieve neuro-, en forensisch psychologisch onderzoek. Ook is Prisca bekend met de studies rechten, SJD, sociologie, filosofie, cultuur, HRM, toegepaste psychologie, MWD, SPH, Social Work (inclusief associate degree jeugdwerker) en gerelateerde studies.

Prisca kan jou bij jouw scriptie of studie online begeleiden, of afspreken in Breda, Tilburg, Den Bosch, Leiden en Amsterdam.

Neem contact op met Prisca…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.