Rieks Broersma

Rieks Broersma is een ervaren scriptiebegeleider met een bedrijfskundige achtergrond en is tevens  afgestudeerd aan de TU Delft (werktuigbouwkunde). Hij is daarnaast bekend met uiteenlopende IT onderwerpen zoals SAP en ERP systemen, kwaliteit, product design, bedrijfsmanagement, processen en verandermanagement. Vanwege zijn brede bedrijfskundige en IT achtergrond, kan Rieks je helpen bij uiteenlopende onderwerpen en geeft hij scriptiehulp van A tot Z. Zo heeft hij studies begeleidt in de richting van facilitair management, technische studies zoals werktuigbouwkunde, IT en system design, industrial engineering, bedrijfskunde, HRM, MER, supply chain management, veiligheidskunde en management en organisatie. 

Ik begrijp goed waar de student mee zit en kom snel tot concrete suggesties en adviezen. Daarnaast denk ik concreet mee met de student en weet deze te motiveren en ik kan snel tot de essentie doordringen.

Je kunt bij Rieks terecht voor scriptiebegeleiding op locatie in Rotterdam, Den Haag en online.

 

Neem contact op met Rieks…

 

 

 

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 5.110 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.