Shanna Wielinga

Shanna Wielinga heeft na haar afgeronde onderzoeksmaster Cognitieve Neuropsychologie jarenlang ervaring opgedaan als werkgroepdocent in de vakken Statistiek, Onderzoeksmethoden en Psychometrie. In deze periode behaalde zij ook de universitaire onderwijsgraad Basiskwalificatie Onderwijs, die haar heeft gestuurd in het geven van gestructureerd onderwijs en het ontwerpen van cursussen. De laatste jaren werkte Shanna als datascientist in de publieke sector. Shanna is onlangs naast de scriptiebegeleiding gestart met een eigen bedrijf waarin zij visualisatietechnieken gebruikt om een nieuwe vorm van economie te faciliteren.

 

Shanna heeft veel ervaring met het begeleiden van studenten om een onderzoek op te zetten en uit te voeren en daarover op academische wijze te rapporteren. Ze denkt graag mee bij het hele proces. Haar kracht is o.a. om samen met de student te zoeken naar een passende structuur waaraan de inhoud opgehangen kan worden. Zij vindt het leuk om orde in de chaos te scheppen, zodat de student zoveel mogelijk de kans krijgt om het inhoudelijke verhaal te vertellen.

 

Ook in de data-analyse probeert Shanna zoveel mogelijk aansluiting te vinden bij de belevingswereld van de student. Daarbij kijkt ze goed naar wat de student al makkelijk af gaat en gebruikt deze kwaliteiten als opstapje naar de onderdelen die de student nog minder makkelijk afgaan. Ook hier kan veel winst worden gehaald met een gestructureerde aanpak. Er bestaan allerlei stappenplannen om van een abstracte onderzoeksvraag bij een passende analysetechniek te komen. Shanna helpt graag om jou op het lineaire pad te houden en ruis te vermijden.

 

Shanna is bedreven met analyseprogramma’s SPSS en R.

Buiten de methodisch-/technische specialisatie heeft Shanna op inhoudelijk gebied kennis van (cognitieve neuro-)psychologie, pedagogiek, bewustzijnstoestanden en de publieke sector. Dit wil niet zeggen dat haar voorkeur uitgaat naar onderwerpen waarvan zij eerder al is ingedoken. Het is juist de verscheidenheid aan onderwerpen en studenten die de revue passeren waardoor het vak interessant is en blijft.

 

Neem contact op met Shanna…

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 5.110 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.