Siswa Heikoop-van Riesen

Siswa is een enthousiaste en betrokken scriptiebegeleider. Ze heeft een bachelor Communicatiewetenschap en een master in zowel Communicatiewetenschap als Psychologie. Haar afstudeeronderzoeken zijn gewaardeerd met een acht en een negen. Na haar masters heeft zij onder andere haar project-, ontwerp-, en onderzoeksvaardigheden versterkt door middel van een promotietraject binnen een groot Europees project. Binnen het project heeft zij samengewerkt met Nederlandse en buitenlandse topwetenschappers, waar zij diverse artikelen mee heeft gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften. Ook heeft zij haar masterscriptie en alle onderzoeken van haar promotietraject gepubliceerd. Siswa begeleidt studenten van commerciële/ business studies (zoals marketing, communicatie, IBMS, commerciële economie, marketing(communicatie)plan, exportplan etc.) als ook sociale studies (bijvoorbeeld psychologie, sociologie, SPH, verpleegkunde, social studies/ social work en MWD). Tevens kan ze je helpen bij het uitvoeren van jouw SPSS analyses of kwalitatieve analyses.

Siswa heeft ervaring met het begeleiden van zowel hbo als wo studenten, in de vorm van klassikaal lesgeven, onderzoeksgroepjes, en de individuele begeleiding van wo bachelor- en masterstudenten bij hun scripties. Ze stelt de academische en persoonlijke behoeften van de student centraal en past haar begeleiding daarop aan. Vanuit haar achtergrond in o.a. de educatieve psychologie is zij bekend met diverse leertechnieken die toegepast kunnen worden om effectief een scriptie te schrijven, ook wanneer de student motivatie, leerproblemen of bijvoorbeeld dyslexie, faalangst, ADHD/ ADD, autisme of andere (mentale) problemen ervaart. Daarnaast heeft ze veel kennis en ervaring met alle onderzoeksfasen en de academische rapportage hiervan, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Siswa begeleidt studenten op locatie in de omgeving van Delft en Rotterdam en online.

 

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.