Tanya Schaap

Tanya helpt je graag als je vastzit met je scriptie, maar ook als je niet weet hoe en waar je moet beginnen. Het belangrijkste is een goede onderzoeksvraag – als die te breed is, kun je al snel vastlopen. Als de hoofdvraag eenmaal goed ge(her)formuleerd is gaan jullie kijken welke theorie het beste erbij past, en hoe je de vraag vervolgens gaat toetsen. Tanya houdt erg van creatief nadenken over academische vraagstukken en van het structuren van academische teksten. Als je wilt kan ze jouw tekst ook op taalfouten controleren. Tanya begeleidt scripties in het Nederlands, Engels en Duits (alleen in het Duits is er geen redactiemogelijkheid). Tevens is Tanya bekend met kwantitatief onderzoek en kwalitatief onderzoek (o.a. thematische analyse).

 

Zelf heeft Tanya aan de Universiteit van Amsterdam een bachelor Rechtsgeleerdheid en een bachelor Slavische Talen en Culturen behaald. Daarna is ze in Berlijn een master Oost-Europese Studies gaan studeren met als specialisatie sociologie. Ook heeft ze tijdens een uitwisselingssemester in Moskou keuzevakken politicologie gevolgd. Door haar brede academische achtergrond kan ze studenten uit allerlei verschillende disciplines hulp bieden: van Geschiedenis tot Sociologie, van Rechten tot Taalwetenschappen en Politicologie en Cultuurwetenschappen. Ze vindt het belangrijk dat studenten weer genoeg zelfvertrouwen krijgen om aan de slag te gaan. Door samen met de student een helder stappenplan te maken zorgt zij ervoor dat de scriptie mentaal niet groter wordt dan hij in werkelijkheid is en dat studenten niet het gevoel hebben dat ze er helemaal alleen voorstaan.

 

Tanya geeft online scriptiebegeleiding en in de omgeving van Nijmegen.

 

Neem contact op met Tanya…

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 5.110 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.