Willem Flintermann

Willem Flinterman studeerde af als arabist en historicus aan de universiteit van Leiden. Hij is recent gepromoveerd aan de universiteit van Amsterdam. Willem werkt als scriptiebegeleider van verschillende studies in Nederland en Duitsland. Willem is gespecialiseerd in westerse en niet-westerse cultuurgeschiedenis, van de middeleeuwen tot heden. Hij begeleidt studenten bij hun scriptie via Topscriptie van verschillende studies op het gebied van geschiedenis, filosofie, theologie, religion studies, cultuurwetenschappen, kunstgeschiedenis, geesteswetenschappen en gerelateerde studies.

Daarnaast heeft hij tijdens zijn academische loopbaan kennis en vaardigheden opgedaan op het gebied van sociaal-economische, geschiedenis (incl een discoursanalyse), kunstgeschiedenis en antropologie.

“Ik heb uitgebreide ervaring opgedaan met het lesgeven en begeleiden van studenten en ontdekt dat ik dat erg leuk vind om te doen. Het viel me op dat onzekerheid vaak het grootste obstakel is bij het schrijven van een scriptie. Dat is een probleem dat binnen de reguliere onderwijsstructuren soms niet goed kan worden ondervangen. Als ik iemand begeleid, zie ik het als mijn eerste taak om die onzekerheid weg te nemen; de zwakke punten aanwijzen, maar vooral ook de sterke. Als student, is het belangrijk dat de scriptie waaraan je schrijft weer jouw eigen werk wordt. Je hoeft het niet leuk te vinden, maar vaak mag je er best wel een beetje trots op zijn. Daarnaast is het natuurlijk altijd belangrijk om concrete aanwijzingen te geven, gedurende het hele proces. Het schrijven van een scriptie is nooit makkelijk, maar al helemaal als je er alleen voor staat.”

 

Neem contact op met Willem…

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 5.110 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.