Willem Verhoeven

scriptiebegeleider Willem Verhoeven

Willem Verhoeven is historicus en filosoof. Hij voltooide niet alleen een master oudheidkunde en een onderzoeksmaster in moderne geschiedenis (cum laude), maar behaalde daarna ook nog een PhD in de filosofie. Tijdens zijn promotietraject gaf hij colleges en begeleidde hij studenten bij het schrijven van hun scriptie. Op dit moment is hij, naast zijn werk als scriptiebegeleider, ook zelf bezig met het schrijven van enkele wetenschappelijke artikelen gebaseerd op zijn proefschrift.

Vakinhoudelijk is Willem o.a. thuis in de geesteswetenschappen. Studenten die hun scriptie schrijven over geschiedenis, kunstgeschiedenis, filosofie, literatuurwetenschap, politicologie, rechten of religiewetenschap zijn bij hem aan het juiste adres. Maar Willem helpt ook vaak studenten uit andere vakgebieden zoals sociale studies, cultuur, communicatie, commerciële/business studies en HR.

Naast inhoudelijke begeleiding kan Willem ook studenten coachen die motivatieproblemen hebben. Tijdens het schrijven van zijn proefschrift kreeg Willem zelf een motivatiedip en liep daardoor flinke vertraging op. Met veel doorzettingsvermogen heeft hij zijn proefschrift uiteindelijk alsnog afgekregen. Willem helpt gedemotiveerd geraakte studenten graag om met hun scriptie hetzelfde te bereiken.

Neem contact op met Willem…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.