Lex Olivier

scriptiebegeleider

Lex is gepromoveerd als commercieel bedrijfseconoom aan de Rijksuniversiteit Groningen. Lex is begonnen als productmanager en hierna heeft hij zijn loopbaan vervolgt als account director en algemeen directeur van onderzoekbureaus. Hij draait al jaren mee als docent, examinator en als ontwikkelaar en coördinator van examenrichtlijnen in de commerciële sector. Hij begeleidt tevens inhoudelijk scripties en marktonderzoek op het gebied van bijvoorbeeld de sociale wetenschappen en economie, van zowel HBO als ook wetenschappelijke scripties. Tevens heeft Lex een specialisme in het begeleiden van scriptiestudenten bij hun kwalitatief onderzoek.

Gedurende zijn loopbaan heeft het begeleiden van jong aanstormend talent hem altijd mateloos geboeid. Klanten adviseren is leuk, maar scriptiestudenten begeleiden en coachen is leuker. Hij heeft veel voorstellen, marktonderzoek en onderzoeksrapporten beoordeeld.
Het is Lex opgevallen dat een afgekeurde scriptie meestal een uitstekende basis vormt om er alsnog een Topscriptie van te maken. Soms werden de uitgangspunten door een te enthousiaste inzet uit het oog verloren of werden de verbeteringssuggesties van de docent niet goed opgevolgd.
Soms is het ontbreken van een logische of consistente opzet van de scriptie het kernprobleem. En soms is de begeleiding vanuit de onderwijsinstelling gewoon niet optimaal, waardoor er verschillende problemen in de scriptie of het starten daarvan zijn opgetreden. Dat zijn de scripties waar volgens Lex de inzet van een Topscriptie begeleider zijn vruchten afwerpt. Ik help je met al mijn kennis en ervaring hier graag bij! Scriptiebegeleiding van Lex is mogelijk op locatie in Den Haag en omstreken en natuurlijk ook altijd online via Skype, telefonisch en/ of in het document.

Neem contact op met Lex…