Perry Pahladsingh

scriptiebegeleider
Perry Pahladsingh is bedrijfseconoom en registeraccountant (beide van de Universiteit van Amsterdam). Hij heeft meer dan 25 jaar professionele ervaring, als scriptiebegeleider accountancy, consultant, finance (and investment), internationaal trainer, internationaal spreker en docent. Hij heeft ruime ervaring met scriptiebegeleiding, via Topscriptie maar ook via verschillende (erkende) instellingen. Studenten waarderen scriptiebegeleiding van Perry om zijn enorme (praktische) kennis, de toepassing hiervan in een scriptie en zijn prettige samenwerking.
 
Perry heeft vele studenten begeleid zowel bij hun stage als ok scriptie, en is daarnaast erkend stagebegeleider van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Perry begeleidt HBO en WO scripties van onder andere finance, accountancy, fiscaal recht, register belastingadviseur, accounting & control en bedrijfseconomie.
 
”Belangrijk bij het begeleiden van de scriptie vind ik het stellen van kritische vragen. Niet alleen houdt dit de focus bij je onderwerp en je onderzoeksvragen, maar dit is ook een goede voorbereiding voor je presentatie. Structuur en logische opbouw zijn hierbij belangrijk, maar ook heldere formuleringen en je eigen stempel kunnen het verschil maken. Ik help je daar graag bij om dit tot een succes te brengen en je scriptie tot je visitekaartje te maken.”