Sifra van Esch

/

Sifra van Esch heeft een bachelor Nederlands Recht en een master Nederlands Strafrecht in Europa afgerond. Daarnaast heeft zij diverse korte studies op het gebied van psychologie afgemaakt aan de Open Universiteit, waaronder haar bachelor Psychologie. Ze werkt momenteel als coach en trainer binnen diverse bedrijven en overheidsinstellingen en begeleidt studenten bij rechten, sociale (zoals psychologie, SPH, MWD en sociologie), cultuur en maatschappelijke studies. Sifra is heel ervaren en heeft een bijzondere interesse voor gedrag, perceptie, veranderingen, studiecoaching maar vooral ook onderzoek (waaronder statistiek en SPSS) doen.

Sifra kan begeleiding bieden bij het schrijven van zowel HBO als WO studies. Haar begeleiding is geschikt voor studenten die hulp nodig hebben bij het maken van een goede opzet, het schrijfproces, het analyseren en verwoorden van resultaten of bij het gehele scriptieproces. Helpen bij het aanbrengen van structuur en focus is één van haar passies. Vanuit haar studie- en werkachtergrond heeft ze ervaring als scriptiecoach met de begeleiding van mensen die kampen met faalangst, uitstellen (Soggen), onzekerheid, minder motivatie of verlies van focus.

‘Zelf heb ik altijd het geluk gehad dat ik makkelijk schrijf en dit mij zeer goed afgaat. Ik wil jou graag verder helpen en creëer een open en vertrouwde sfeer, waarbij ik middels persoonlijke scriptiebegeleiding graag samen met jou naar resultaten werk. ’