Nieuws

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Al ruim 5.110 studenten succesvol geholpen

Topscriptie B.V.
119 9.2 / 10
Bel of WhatsApp een scriptiebegeleider
0652347713

Corona: online hulp, momenteel geen locatie begeleiding

In een Kamerbrief die de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft verstuurd aan de Tweede Kamer roept hij het hoger onderwijs in Nederland op om tot en met 1 juni alleen nog onderwijs op afstand aan te bieden. Dit betekent dat alle scholen sluiten. Als Topscriptie sluiten we ons aan bij de adviezen van de Rivm, temeer ook omdat we via online hulp dezelfde kwaliteit begeleiding kunnen bieden.

Vanaf zaterdag 14 maart 2020 t/ m (minstens) 1 juni gaan alle afspraken op locatie niet meer door.

Wanneer je (reeds aangekocht) locatie tegoed hebt aangekocht, kan dit worden omgerekend naar online tegoed. Op 1 juni 2020 bekijken we de situatie opnieuw.

Heb jij moeite met thuis studeren en je scriptie schrijven? We staan je tijdens deze ”lockdown” graag online bij! We stemmen de hulp af op wat jij nodig hebt, waarbij we tevens per dag doelen kunnen stellen en dagelijks (aan het begin van de dag) contact hebben over je scriptie. Alles om jou in de scriptieflow te houden en op tijd af te studeren!

Wil je alvast wat tips om thuis te werken aan je scriptie of te studeren?

Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.