Daphne van Delden

Scriptiebegeleidster Daphne van Delden

Daphne heeft een behulpzaam karakter en beleeft daardoor veel plezier aan het begeleiden van HBO- en WO studenten die rechten studeren of een rechtgerelateerde opleiding volgen. Je kunt naast inhoudelijke hulp ook bij haar terecht voor hulp bij de opbouw en het structureren van je scriptie. Daphne heeft Rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam en heeft zich aan de Universiteit Leiden gespecialiseerd in Jeugdrecht. Naast haar passie voor het recht heeft Daphne een passie voor sport. Ze begeleidt sporters door middel van personal training bij het behalen van hun doelen. Helpen en coachen zijn dus dingen die ze graag doet. Door haar uiteenlopende interesses en algemene basiskennis is zij ook op de hoogte van onderwerpen in andere rechtsgebieden.

‘Als scriptiebegeleidster denk ik in oplossingen, ben ik enthousiast, gedreven en geef ik concrete feedback. Mijn gedrevenheid en enthousiasme probeer ik over te brengen op de studenten die ik begeleid, zodat zij gemotiveerd aan de slag kunnen met hun scriptie en hier bovendien plezier aan beleven. Samen werken we naar een scriptie waar je trots op kunt zijn’.

Je kunt bij Daphne terecht voor scriptiebegeleiding in de provincie Noord-Holland en online.

 

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die Topscriptie kan bieden?
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 3.250 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.