Nieuws

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Al 5.110 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Topscriptie B.V.
119 9.2 / 10
WhatsApp een scriptiebegeleider
WhatsApp: 0614471729

Kom naar ons gratis Online Event op 2 maart: vier ons 10-jarig jubileum mee!

Topscriptie begeleidt studenten bij het realiseren van hun eindopdracht op de momenten dat het moeilijk wordt en school te weinig aandacht aan problemen kan besteden of onvoldoende feedback geeft. Dat doen we enthousiast met zo’n 60 professionals al 10 jaar. Die 10 jaar vieren we graag samen met jullie!

Voor alle studenten organiseert Topscriptie daarom op 2 maart het online Topscriptie Studenten Event. Studenten zijn gratis welkom om mee te doen aan online interactieve interview- en vraagsessies met gerenommeerde topspecialisten met o.a. de CEO HR van PepsiCo; over studeren in relatie tot het ondervangen van faalangst/ stress, het uitstippelen van een carrière, het opstarten van een eigen bedrijf en/of het uitwerken van een onderzoeksopdracht. Maar ook voor een 1-op-1 adviesgesprek met een professional van ons, 90-seconden speeddate voor studenten en een heuse gossipbar met pubquiz.

Je kunt jezelf hier kosteloos aanmelden.

Doe dat op tijd, want we kunnen maar een beperkt aantal studenten kosteloos toelaten!

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.