Maud Bloemberg

Maud heeft een studie sociologie afgerond (specialisatie: beleidssociologie). Zij heeft aanvullende vakken gevolgd binnen bestuurskunde en organisatiewetenschap en heeft hierdoor kennis van maatschappelijke problemen en hun beleidsmatige oplossingen. Maud begeleidt studenten van veel verschillende richtingen, van sociale studies, European Studies, onderwijs, lerarenopleiding, HRM, SBRM, marketing, bestuurskunde, organisatiewetenschappen, management en (commerciële) economie, gezondheidsstudies, office management, voeding en diëtiek en integrale veiligheid. Daarnaast loopt haar kennis en ervaring uiteen van organisaties en maatschappelijke onderwerpen, tot het analyseren en meten van beleidseffecten en marketingvraagstukken. Tevens heeft zij het afgelopen jaar als entrepreneur vanuit een eigen onderneming veel studenten bij hun scriptie geholpen met onderzoek naar de transitie van de samenleving, duurzame inzetbaarheid en de nieuwe deeleconomie. Ook is Maud bekend met het begeleiden van studenten die afstandsonderwijs volgen, zoals de NHBO, NCOI, Scheidegger, NHA, NTI en LOI.

Maud kan scriptiebegeleiding bieden bij het schrijven van zowel HBO als WO scripties over verschillende onderwerpen die raakvlakken hebben met: sociologie, economie, bestuurskunde, beleidswetenschappen, de transitie van de samenleving, entrepreneurship etc. Daarnaast heeft Maud een specialisme in faalangst (faalangstreductietraining), perfectionisme en uitstelgedrag en kan zij je hierin bijstaan (de focus ligt hierbij vooral op het veranderen van gedachten middels het 4G-schema, de RET theorie, didactische vaardigheden en het verminderen van scriptiestress en meer focus door mindfulness). Maud geeft naast scriptiebegeleiding dan ook studieocaching vanuit het afstudeeratelier. Tevens is Maud goed bekend met het plannen en motiveren, kwalitatief onderzoek, ze kan jou begeleiden bij de start van jouw scriptie, het schrijven, het literatuuronderzoek, het praktijkonderzoek, de conclusies, aanbevelingen, discussie en verdediging.

Maud kan jou bij je scriptie online helpen of op locatie in Utrecht.

Neem contact op met Maud…

Professionele hulp bij je scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die Topscriptie kan bieden?
Professionele, betaalbare hulp bij je scriptie?
Meer

Helpen wij jou, net als 3.150 anderen ook aan een Topscriptie?

sluit