Michiel Brand


Michiel is afgestudeerd aan de rechtenfaculteit van de Universiteit van Tilburg en heeft tevens een master in Europees en internationaal recht behaald aan het European University Institute in Florence. Michiel werkte als onderzoeker/docent aan de universiteit en heeft daarnaast een aantal jaar praktijkervaring als jurist bestuursrecht bij de gemeentelijke en rijksoverheid opgedaan. Michiel helpt via Topscriptie voornamelijk studenten rechten van uiteenlopende disciplines.

Dankzij zijn brede academische achtergrond, weet Michiel wat ervoor nodig is om het schrijven van een scriptie rechten tot een goed einde te brengen. Michiel zorgt er eveneens voor dat je scriptie taalkundig perfect in elkaar zit, of die nu geschreven is in het Nederlands of het Engels. Michiel geeft scriptiehulp rechten vanuit Tilburg, tevens begeleidt hij onze studenten rechten ook online.

“Veel studenten lopen vast in hun scriptie en dat is ook niet zo gek. Een scriptie is immers qua aard en omvang niet te vergelijken met andere onderdelen van de studie: er komt dus behoorlijk wat op je af. Als scriptiebegeleider zet ik me in om de zaak weer vlot te trekken en het scriptieproject de goede richting in te duwen. Een externe blik werkt erg verfrissend en met de juiste focus en structuur kan een student weer gemotiveerd en gericht aan de slag. Het leukste aan mijn werk vind ik om een scriptieproject dat vastgelopen is weer op gang te brengen en samen te werken aan het afronden van een Topscriptie waar de student trots op kan zijn!”

Neem contact op met Michiel…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.