Review

Winnaar beste scriptiebureau van Nederland

Al ruim 6.000 studenten succesvol geholpen (10+ jaar ervaring)

Topscriptie B.V.
119 9.2 / 10
Bel of WhatsApp een scriptiebegeleider
0614592593

Mathieu

Ik zat met mijn handen in het haar nadat mijn hbo scriptie beoordeeld werd met een onvoldoende. Ik wist even niet meer hoe ik er nog een voldoende van kon maken. Met de begeleiding vanuit de Hogeschool lukte het mij niet, ik moest op zoek naar externe begeleiding.

Nadat ik contact had opgenomen met Topscriptie (Mirjam) kreeg ik meteen een reactie. Erg fijn omdat ik een deadline had die snel naderde. Esther werd mijn begeleidster en die nam zeer snel contact op. Nadat ik haar mijn documenten gemaild had gaf ze mij telefonisch en per email begeleiding. Zelfs in het weekend en in de avonduren kon ik haar bereiken en dat was erg prettig. Na aanpassing van de scriptie heb ik via de herkansing uiteindelijk toch een voldoende kunnen halen voor mijn scriptie!

Ik ben zeer tevreden met de service en begeleiding van Topscriptie. Ik adviseer iedereen die een scriptie moet maken om Topscriptie in te schakelen. De begeleiding is deskundig, betrokken en ze zijn zeer goed bereikbaar.

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.