scriptiebegeleider Harald Viersen

Scriptiebegeleider Harald Viersen

scriptiebegeleider filosofie arabisch

Harald studeerde rechten, Arabisch en filosofie aan de Universiteit van Amsterdam en heeft in het laatste zijn Mphil behaald aan de Universiteit van Cambridge. Verder heeft hij filosofie gedoceerd aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn brede achtergrond maakt hem tot een echte allround (Nederlandstalige en Engelstalige) scriptiebegeleider en zijn jarenlange onderdompeling in de filosofie heeft hem getraind om gestructureerd en helder te schrijven. Al ruim twee jaar helpt Harald met veel plezier studenten bij hun scriptie van uiteenlopende disciplines (waaronder geschiedenis, filosofie, rechten, Arabisch, internationale betrekkingen, bestuurskunde) om een helder en goed onderbouwd afstudeeronderzoek te schrijven.

“Schrijven leer je door vallen en opstaan en hierbij is de juiste begeleiding van het grootste belang. Dit merkte ik eens te meer tijdens mijn studie in Engeland. Door voor het eerst binnen een systeem te werken waarin ik intensief begeleid en ook keihard beoordeeld werd, leerde ik wat het is om echt kritisch naar je eigen werk te kijken. Ik vind het jammer dat een dergelijke begeleiding aan de Nederlandse universiteiten en hogescholen niet tot de mogelijkheden behoort en ik denk ook dat dit mede verklaart waarom de scriptie voor zoveel mensen een struikelblok vormt. Via scriptiebegeleiding hoop ik mijn ervaring te kunnen delen met studenten en hen te helpen dit struikelblok te zien als een leerproces”.

 

 

Neem contact op met Harald…

 

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.