Scriptiebegeleider Maia Bijl

Maia is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) met een Onderzoeksmaster Geschiedenis. Door de ervaring die zij tijdens haar studie en stages heeft opgedaan, is zij in staat om studenten bij hun scriptie tijdens verschillende fases van hun afstuderen te begeleiden.

”Mijn focuspunten liggen op het gebied van academisch schrijven – Nederlands, Duits en Engels – , onderzoek, het maken van een haalbare planning en structuur/opbouw van de scriptie. Hoewel mijn specialisatie bij sociaal-culturele geschiedenis en de moderne geschiedenis van Duitsland ligt, kan ik eveneens studenten die een andere opleiding binnen de Geesteswetenschappen begeleiden bij hun scriptie, zoals bijvoorbeeld studenten Antropologie, Wijsbegeerte, Liberal Arts and Science, Europese Studies of Duitslandstudies. Ik begrijp goed wat het inhoudt om een scriptie te schrijven. Dat het soms lastig is om de motivatie te vinden om verder te werken, hoeveel werk het is en de onzekerheden die de overhand kunnen nemen. Samen kunnen we hier naar kijken en op een constructieve aan de slag met je hulpvraag(en), zodat je je studie met goed gevolg afronden. Bij het begeleiden vind ik het vooral belangrijk om de studenten zelf aan het denken te zetten, zodat ze inzicht krijgt in hun kwaliteiten evenals hun valkuilen en hier aan kunnen werken.”

Neem contact op Maia…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.