Scriptiebegeleider Wilma Smit

Scriptiebegeleider Wilma Smit

 

 

Wilma Smit, afgestudeerd in Notarieel Recht, maar sinds 1998 werkzaam als jurist bestuursrecht. Ik heb jarenlange werkervaring als jurist opgebouwd bij onder andere ministeries, provincies, uitvoeringsorganisaties en rechtsbijstand verzekeraars (UWV, SVB, CVZ etc). Ik heb bij deze organisaties met uiteenlopende rechtsgebieden te maken gehad, met name de Awb en sociaal zekerheidsrecht. Ook ben ik geruime tijd in het Omgevingsrecht werkzaam geweest. Waar ik goed in ben en wat ik leuk vind aan het werk als jurist is het uitpuzzelen van een zaak: wat is de hoofdvraag, wat zijn de feiten hierbij en hoe zoeken we hier een juridische oplossing voor. En vooral ook hoe onderbouw ik argumenten om in adviezen en beslissingen te verwerken. Dit zijn punten die bij een scriptie de boventoon voeren. Als begeleider kan ik vooral goed luisteren en lezen. Zo kan ik goed helpen met vragen over de opzet en de inhoud van een scriptie. Ik kan helpen met het verwerken van hoofd- en bijzaken, de structuur van teksten, het academische taalgebruik en taalfouten. Ik kijk met een juridisch oog naar teksten en breng verbinding in het geheel. Ik leid momenteel een reizend bestaan, dat wil zeggen dat ik alleen voor online hulp beschikbaar ben .

 

 

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.