Scriptiebegeleidster Daphne Hijzen

Daphne is afgestudeerd pedagoge (afstudeerrichting leerproblemen) en gepromoveerd in Onderwijsstudies aan de Universiteit Leiden. Zij schreef een proefschrift over samenwerkend leren op het MBO en promoveerde hierop in 2006. Zij geeft scriptiehulp op verschillende gebieden (met name op het gebied van de sociale wetenschappen pedagogiek / sociale studies zoals MWD en SPH en opleidingskunde) van zowel HBO als WO-studenten.

Daphne werkt oplossingsgericht en beleeft veel plezier aan het helpen van de student bij het terugvinden van de motivatie om de scriptie af te maken. Ook kan ze je helpen en coachen wanneer je het even niet meer ziet zitten of last hebt van faalangst, ADD/ ADHD, een depressie of examenstress en scriptiestress. Daphne geeft naast hulp bij je scriptie ook gerichte studiecoaching wanneer je vastloopt tijdens je studie. Zij geeft resultaatgerichte en concrete feedback en helpt de student stap voor stap de scriptie te verbeteren. Zij is nieuwsgierig van aard en daardoor geïnteresseerd in vele onderwerpen.

Daphne heeft jarenlange ervaring in het doen van onderzoek via een eigen onderwijsadvies- en onderzoeksbureau, maar is ook als onderzoeker verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast het zelf verrichten van onderzoek begeleidde zij vele studenten bij hun scripties en onderzoeken van studenten met uiteenlopende achtergronden, zoals pedagogiek, SPH, MWD, recherchekunde, Master Leren & innoveren, Master educational needs, lerarenopleiding (participatief actieonderzoek) en de pabo. Daphne geeft scriptiebegeleiding vanuit Den Haag, 1 keer per week in Amsterdam en daarnaast ook online scriptiebegeleiding. Uiteraard kun je ook beide vormen van scriptiecoaching combineren indien gewenst.

Neem contact op met Daphne…

Professionele hulp bij je studie en scriptie

Een intakegesprek is altijd geheel vrijblijvend, we geven je graag meer persoonlijke informatie en een advies op maat, zodat je vooraf een goed beeld hebt bij wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.